Kurumsal Üretim

Üretim

Toplu yemek sektöründe kendi üretimiyle ürün portföyünü zenginleştiren, alanındaki tüm gelişme ve yeniliklere süratle uyum sağlayan, müşteri memnuniyetini herşeyin üstünde gören, toplam kalite anlayışıyla; yapılanmasını müşteri ihtiyaçlarına göre gelişen bir üreticiyiz.

Yemek hazırlık, üretim ünitelerimiz veüretimde kullandığımız tüm maddeleri, ambalajlamada kullandığımız tüm araç ve ekipmanlar, hazırlık, pişirme, ambalajlama ve taşıma sürecinin her aşamasında gıda mühendislerimiz ve yardımcılarının özenli denetiminden geçmetedir.

Pişirilen yemekler gıda mühendislerimiz tarafından, lezzet, görünüm ve diğer kalite kriterleri kontrol edilerek, sevkiyata uygun olup olmadığına karar verilir. Eğer uygunsa porsiyonlanarak sevkiyata hazır hale getirilir.

Çalışsanlarımız düzenli olarak sağlık kontrollerinden geçirilmekte, periyodik olarak tıbbi tahlil ve muayeneleri yapılmaktadır. Üretimde çalışanlarımız ve servis elemanlarımız firmamız için özel üretilmiş kıyafetler giymekte, ağız maskesi, bone ve tek kullanımlık hijyenik eldivenler takmaktadırlar.

Yemeklerden numuneler alınarak düzenli aralıklarla Refik Saydam Hıfzıssıhha laboratuvarlarında analizleri yapılmaktadır. Oluşabilecek problemlere karşı numuneler 72 saat süre ile muhafaza edilir. Herhangi bir problemde yemek numuneleri analiz için laboratuvara gönderilerek, problemin çözümüne ulaşılır.

alt=
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=